Енджи Касабие така се е престарала в подмладяването, че не прилича на себе си!

Енджи Касабие втрещи потребителите преди часове. Ливанската диетоложка се появи в нета на снимка, която ококори всички. Защото на нея хем е тя, хем не е тя. Лицето на Касабие е видимо променено като личи, че Енджи е целяла така разпространеното напоследък подмладяване. Наясно сме, че тя си крие годините и се представя за по-млада, но истината е, че почти на 40 лета.

От фотото е видно, че диетоложката се е наблъскала с прекалено много ботокс и филъри, от което физиономията й е някак като застинала. Знаем, че именно ботоксът пречи на мимиките и държи кожата изпъната, но пък това отнема абсолютно целия чар, който една жена притежава. Отделно от това, филъри са поставяни и в брадичката й, защото овалът на лицето е странно издължен, а брадичката някак по-обемна.

Потребители обаче са убедени, че предишната визия на Касабие е била в пъти по-хубава, защото е по-естествена и я съветват да не прекалява с интервенциите, защото като мине 50, няма да може да направи вече почти нищо по себе си.

"Така е - кожата също има предел на разпъване и разтягане. И всички тези чавки, които започват да се блъскат с какво ли не още на 25, после приличат на бабички като минат 40. Та Енджи да внимава и да не се прави зорлем на пластмасова кукла", коментират потребители.