Елен Колева си направи цяла фотосесия, за да покаже, че е променила визията си. По-точно е сменила прическата, но знаем, че тя е в състояние да промени цялостното ни излъчване и лицето из основи. Е, Елен очевидно е доволна, защото на няколко пъти акцентира, че това била новата й фризура.

Потрес: Елен Колева се хвали, че смени визията, но май доволната е само тя! (виж тук - СНИМКИ)

Май обаче само тя остана доволна от видяното в огледалото, защото болшинството потребители реагираха по начин, който едва ли ще й се понрави. Казано вкратце - никак не я харесаха.

Сами виждате, че новата коса на Елен скрива челото й и някак затваря цялото й лице. Да, на някои жени това им отива много, но не и на нея. А особено снимката й в профил е потресаваща, тъй като на нея се откроява само един нос.

"Досега не бях забелязал, но с тая коса ти виждам носа сякаш за първи път. Че той бая големичък бе, Ленче! Я да вземеш да си върнеш пак стария вид, а и да се снимаш само в анфас", закача я потребител в нета, но дано тя да не е попаднала на мнението му.

Според запознати, промяната в косата на Елен говори, че има нужда от цялостна промяна и в живота си. А защо не и мъж най-сетне?! От доста години не е случвала на такъв...