Последен шанс да си вдигне рейтинга е получило предаването от Нова телевизия. Ако не успее, ще гледаме нещо ново в сутрешния блог.

Самата Гала се изпусна, че може би я гледаме последно на екран след 23 години.

„Всеки път се вълнувам на старта на нов сезон. Ако има следващ сезон в „На кафе“, също ще се вълнувам“ – сподели водещата в първия ефир след лятната ваканция. Предаването се завърна след почивка миналия понеделник.

Упорито се въртеше слухът, че шоуто ще бъде с нови панелисти. Накрая се оказа, че е променено само студиото. Заклетите фенове не останаха разочаровани, а отново гледат любимите си лица. От друга страна обаче, няма как да бъдат привлечени нови зрители. Твърди се, че предаването отстъпва по рейтинг пред „Преди обед“ на Би Ти Ви.

Последно предупреждение: Гала слиза от екран?

Гала е истински ветеран в телевизията. Тя  влиза за пръв път в „На кафе“ през далечната 2000 г. . В момента е водещата с най-много часове пред камерата.  Между 2005-а и 2009-а имаше пауза, след която се завърна с пълни сили. Години наред бе най-гледаното предаване до обяд, но „Преди обед“ с Деси Стоянова и Сашо Кадиев успя да го измести.

За момента от Нова телевизия не са готови с друг проект, които да замести сутрешния блок.

Източник: marica.bg