Бившата на Ники Илиев - Саня Борисова е под сериозен обстрел в нета, откакто се разбра, че има джиджи-биджи с бившия на певицата Десислава. Проблемът, разбира се, не е чии бивш е той, защото двамата са разделени отдавна. Проблемът е възрастта на Благой Найденов, който е едва на 26. За разлика от Саня, която е на 39 и скоро ще чукне 40.

На практика и тя, както и самата Деси, подхождат повече за майки на боксьора, отколкото за негови любовници. Но пък явно и той си пада малко нещо геронтофил, майтапят го негови познати.

Наскоро Благой и Саня Борисова шокиращо бяха спипани да си гукат в столично кафене. Казваме "шокиращо", защото до този момент двамата не бяха давали индикации, че изобщо се познават. Какви са точните им отношения, тепърва ще се разбере, но и преди това мрежата завря от потребителски коментари.

Болшинството от хората нападнаха Саня, която, според тях, е виновницата в случая.

"Айде и тая леля хукна да си търси агнешко. На Благойчо още акълът му е в гащите, ама тия кухи лейки с всичкия ли са си?! Вместо да си намерят някой нормален и подходящ мъж, те налитат на хлапета. А после реват, че ги били зарязали", възмущават се потребители.