Нора Недкова се показа изваяна, но некадърно!

Екс плеймейтката Нора Недкова пусна снимка в нета, заради която я изядоха буквално с парцалите. Дребната мома се е барнала по бански край басейн, акцентирайки, че е на поредната си почивчица зад граница (то тя какво ли друго прави изобщо). Фотото обаче предизвика луд кикот у потребителите, защото прилича досущ на кадрите на Андреа - нищо общо с реалността.

Цялото тяло и особено крайниците на Нора са така нескопосно издялкани с фотошоп, че изглеждат прави като греди. Нещо, което е невъзможно за никой човек, страничните части на бедрата и ръцете й са идеално прави, видимо коригирани. Да не говорим, че от изкуственото вталяване, главата й изглежда несиметрично голяма.

Лицето е друга бира - там също е играно доста, като се има предвид, че всички сме виждали грубоватите черти на Норчето в ефир. Помним я и от Брадъра, и от "Черешките", където видяхме всичко друго, но не и чисто като порцелан лице с нежни кукленски черти. Преиграла е доста и тук.

"Норо, ма, кой ти прави тоя нелеп фотошоп?! Някой дебил ли си хванала, или сама се упражняваш? Което и от двете да е, спри! Плати си на някой разбирач, нали уж си много богата, та барем да лъжеш убедително. Същата си като Андреа, само дето онази бори дебелина, а ти селска физиономия", направиха я на нищо в нета.