Едно е ясно отдавна за Димитър Рачков - в опитите си да блесне с остроумия, той реално няма спирачка на устата си и изобщо не се замисля какви ги ръси. Този му навик го скара с не една и две известни личности като последната от тях е Мария. Но не бившата му Игнатова, а Мара Отварачката.

Без да му трепне окото, Рачков обиди и дори унижи жестоко Мария пред очите на десетки хиляди зрители като я настъпи по болното място, а именно старият й прякор - Отварачката.

На сцената в предаването му имаше игра, която целеше да се познават думи само с помощта на езика на тялото и жестове, без да се говори. И тъй като участниците се затрудниха с обяснението и разгадаването на думата "отварачка", Рачков моментално се изцепи: "Абе, Мара..." и всички мигом познаха.

Отдавна е ясно обаче, а и пайнерката неведнъж го е обявявала на всеослушание, че мрази и ненавижда това обръщение към себе си. "По-тъпо нещо не могат ли да измислят и то се върти от години, само заради някаква стара реклама. Не ми харесва и държа да не ме наричат така", категорична е била винаги Мария.

Едно е сигурно - певачката повече няма да стъпи в шоуто на Рачков, поне ако не й отправи официално извинение.