В края на юли поп звездата от Велико Търново Маги Джанаварова стана майка на малката Елизабет. Малката не е кръстена на никого, а грижи за нея полагат Маги и половинката й, който успешно успява да съчетава работата с бащинството. Тъй като бабите и от двете страни са далеч, нямат помагачи.

 

Не се чувства променена откакто е майка, но ежедневието й вече е различно – денят й започва и завършва с малката Елизабет. Споделя, че не си е и мечтала за по-хубава бременност, тъй като била изключително лека и приятна. През цялото време се чувствала изключително красива, макар че качила 9 кг.

 

Към днешна дата почти е успяла да влезе във форма, но е категорична, че докато продължава да кърми малката няма да спазва никакви диети. Опитва се да не е от майките, които изпадат в паника за всяко нещо и да не се филмира излишно. Напук на лекарските прогнози, че ще може да стане майка само чрез ин витро, Маги Джанаварова забременяла по естествен начин.

 

Поп звездата Маги Джанаварова след раждането на дъщеря си: Вече мислим за второ дете

Макар двамата с приятеля й да не мислят за сватба, искат да имат още една рожба. За него разкрива само, че е по-млад от нея и дотук. Възрастта и за двамата не е от значение, по-важното е, че се уважават и обичат. За него казва, че е олицетворение на истинската любов с добротата и сърдечността си. Дава й спокойствие, което е много важно за нея и връзката им. Не крие, че с него се чувства обичана, сигурна и щастлива и неслучайно преди да го срещне на първо място била работата й. И двамата поискали едновременно да имат дете, просто поривът бил взаимен, защото усетили, че са срещнали правилния човек в лицето на отсрещния.

Източник: Уикенд