Помните ли татуираната до ушите Никита Джонсън от къщата на Брадърите, която бе сгодена за Боби Ръгбиста?! Надали не си я спомняте - едно заради меко казано нетипичната й визия и друго, заради честите скандали, които имаха с Борислав.

Помните ли Никита Джонсън от Вип Брадър: Няма да повярвате, че това е тя днес! (СНИМКИ + разкрития)

Е, новините за Никита днес са две - тя вече не е с Ръгбиста (причините ще изясним след малко) и вече не прилича на себе си. Идея нямаме какво е правила Джонсън с лицето си, през колко операции е минала, но това определено не е нейната физиономия.

Виждаме я запразнила за Хелоуин, но рисунките и грима по лицето й изобщо не пречат да установим пълната промяна в чертите й. Никита е със съвсем различен нос, различен овал на лицето - особено в брадичката, устните й са други, скулите... всичко. Някак Джонсън е станала с една идея по-нежна, отколкото беше преди - по едно време приличаше дори на мъж.

Помните ли Никита Джонсън от Вип Брадър: Няма да повярвате, че това е тя днес! (СНИМКИ + разкрития) - Снимка 2

Колкото до личния й живот, това, което се знае със сигурност е, че отдавна тя не е с Боби Ръгбиста. Факт, за който мнозина я поздравяват. Оказа се, че Борислав така и не се отучи от залитането си по чуждо, а броят на рогата, с които окичи Джонсън през годините, е внушителен.

В момента Боби движи с чужденка, отново адски надарена (помним връзката му с Лили Ангелова - Клюкарката, известна с балконите си).