Никита Джонсън не прилича на себе си!

Помните ли Никита Джонсън, по-позната и като жената-татуировка, която участваше и в Биг Брадър?! Едва ли сте я забравили и не само заради фамозната й визия, но и заради драматичната й любов с Боби Ръгбиста, с когото хиляди пъти се събираха и разделяха, за да скъсат окончателно преди около година.

Помните ли Никита Джонсън: На бас, че няма да я познаете днес! (неузнаваема е - СНИМКИ)

За Боби и отношенията им обаче малко по-късно, защото акцентът тук е визията на Никита. Джонсън е направо неузнаваема и ако попитате "накъде повече", сигурно ще сте прави. Но се оказа, че винаги може и повече... Сами виждате фотото, което днес тя лично постна в мрежата и с което ококори мнозина.

Та това, реално погледнато, не е Никита. Веждите й са различни, много по-дебели от преди. Носът й е изтънен, за разлика от естествения й такъв, скулите са променени и вече са малко по-съразмерни на лицето, а брадичката също е различна. Цялото лице на Джонсън е като взето назаем, коментират в нета. И смятат, че така тя се опитва да премахне болката от факта, че Боби Ръгбиста е обвързан с друга.

Както се чу, той има нова жена от месеци като, разбира се, става дума за поредната едрогърда мадама. Наясно сме, че Борислав си пада по цицорести дами като навремето ходеше и с Лили Клюкарката.