Всички изпълнители пропищели от „пощипнатите“ хонорари

Продуцентът с бебешка физиономия Владислав Славов обичал да „пощипва“ от хонорарите на изпълнителите си като под ударите му попаднала и гласовитата фолклорна певица Поли Паскова.

Поли Паскова не била единствената жертва на Славов

За разлика от мнозина обаче при нея номерът не могъл да мине.

Към днешна дата Поли Паскова е категорична, че не иска и да чуе за Владислав Савов като продуцент и организатор на участия.

Прави впечатление, че напоследък не само тя, а и редица други изпълнители са пропищели от своеволията и измамите на т.нар. продуцент с амбиции и за изпълнител. 

Импресариото с бебешка физиономия и нелепо присадена коса опитал да подхлъзне не само Паскова, но и още цял куп други изпълнители, взели участие в общинска проява.

Продуцентът твърдял, че общината намалила парите за мероприятието и поради тази причина се налагало да отреже от хонорара на изпълнителите.

Тъй като Поли Паскова се усъмнила в думите му, веднага се обадила в съответния отдел на общината, откъдето я уверили, че парите са преведени навреме и в предварително уговорения размер.

След като научила истината певицата побесняла и обвинила публично импресариото Владислав Славов в измама. Той пък на свой ред я набедил, че е лъжкиня и така се стигнало до физическа саморазправа.

Очевидци разкриват, че изпълнителката отвъртяла солиден шамар на продуцента, чийто звук отекнал като плясък на шаран в езеро.

Припомняме, че Поли Паскова е бивша баскетболистка и все още има силата да забива здраво в коша. Да не говорим за мощността на плесницата й, която със сигурност е предизвикала видение на Славов, което народът нарича „звезди посред бял ден“.

Източник: Уикенд