В „България търси талант” за първи път не победи вокален изпълнител, момче с познат по света номер

Четвъртият сезон на „България търси талант” вече е с известен победител. Танцьорът в инвалидна количка Пламен Любенов прибра голямата награда, видя kliuki.bg.

Вдъхновяващият пример на момчето, което се бори смело с изпитанията на съдбата и което намери спасение в танца спечели четвъртият сезон на шоуто. До момента в предаването до сега триумфираха само певци, което доста дразнеше зрителите, от снощи обаче нещата са различни.

Пламен Любенов победи на финала Методи от Банкя, който си тръгна с бурни аплодисменти след изпълнението на номер за баланс. „Бронзовият медалист” Леон Петков не беше огорчен, че първи отпадна на финалната права. Той се оттегли с чест: „Чувството е страхотно и никога не съм очаквал, че ще стигна дотук”.

Въпреки одумките и настроенията, фаворитката на Слави Трифонов Симона Бойкова не победи в България търси талант. Честта отиде при Пламен, който ще инвестира своята Голяма награда от 60 хиляди в собствената школа по танци.bulgaria tursi talant

България търси талант, кълнат се фенове на шоуто, взе да следва тенденциите в сезоните на предаването по света. Вместо изумителни певци, все повече се набляга на номера, които са впечатлили зрителите от двете страни на Океана. Прецизното изпълнение на втория в шоуто, който държа баланса на куп дървени пръчки, всъщност се базира на стар номер. Автор на атрактивното мини-шоу, всъщност е швейцареца Мьодер Южстер. Този номер грабна публиката в Украйна и Япония.

Танците на победителя Павел Любенов били с позната хореография, а безобразно чаровните хлапета с талант на възрастни са изпитан номер за събиране на зрителски вот.

Сладката малка Поля не успя да докара успеха на Крисия Тодорова, но вече ще бъде със самочувствие на всеобща любимка. Хлапето си тръгна с достойнство, но и с гордостта, е кариерата й стартира на Голяма сцена. Малкото момиченце не успя да спечели България търси талант, но екипът на Слави няма как да не му даде възможност за развитие.