Мира е в петия месец и се кълне, че това е избраникът й!

Певицата Мира, която бе по-известна в бранша преди години, е щастливо бременна. Тя е в петия месец и казваме "щастливо", защото не само бременността й върви гладко. Тя е предоволна и не спира да се хвали, че е срещнала истинската съдбовна любов, която преобърнала целия й свят. Мъжът до нея е с цели 11 години по-малък, но явно това не я тревожи, поне на този етап.

Мира е на 38 в момента, а избраникът й е на 27 години. Двамата ще станат родители след около четири месеца, а на Нова година той й предложил да се венчаят. Разбира се, тя цъфнала от радост и изпискала: "Да"! Малко след това научили и за бебето. Мира и нейният чакат момченце, което по думите й, ще е едно дете на невиждана любов.

Дано да е така, стискат й палци близки и последователи, но и я съветват да внимава и да наглежда младия си любим, защото сме наясно какви обрати търпят често пъти връзките на двойки с подобна, че и по-малка разлика. Мъжете узряват така или иначе по-бавно от дамите, а щом са и по-малки от тях, доста пъти излиза солено на влюбената жена.

Е, дано пък те да приличат на Макрон и Макроновица, смеят се фенове. Напомнят обаче какво се случи и с двете връзки на колежката й Десислава с по-младите от нея мъже, а наскоро и със самата световна дива Шакира.