Певицата Ария вече има сериозна конкуренция в номерата, с които весели, а често и скандализира по участия.

 

Пандора вече умело задминава пайнерката, макар и без продуцентска компания зад гърба си, даже по отношение на провокативна визия.

Макар девойката да не блести с особени музикални данни, не може да се отрече, че шоупрограмата й е доста трудна за достигане.

 

В повечето случаи сценичните й тоалети са като на професионална кючекиня, умело съчетани с маски и корони, а често и с диадеми с пера като на индиански вожд. Като допълнение певицата надава и продължителен вик, досущ като индианците.

 

Момент, в който тресящото се тяло на Пандора в костюма й на кючекиня, е запечатан на клипче, е истински хит в социалните мрежи. Певицата сразява от раз мъжките компании с номера си и получава възторжени възгласи.

 

Певица се преобразява на индианец по участия

 

Освен с индианска диадема с пера, тя пее и с шалове, както и с маски, обсипани с камъни и висулки. Кичът и разнообразието в аксесоарите й накара мнозина да се замислят откъде се е снабдила с тях.

 

Певица се преобразява на индианец по участия - Снимка 2

Към момента изпълнителката е популярна предимно в социалните мрежи, но прави силно впечатление и с парчетата си, като повечето текстове към тях пише сама.

В клипа от песента „Благодаря ти, Боже“ е включила и кадри от участието й в „Х Фактор“, когато бе едва на 16 години с почти бяла от изрусяване коса и оскъдно облекло. Това даде повод на композитора Магомед Алиев – Мага да я нарече „малка пр*ститутка“.

 

Певица се преобразява на индианец по участия - Снимка 3

По онова време девойката сподели, че се изявява като продавачка на дини на Женския пазар. В момента, в който девойката запя, цигуларят Васко Василев запуши ушите си с пръсти. Мага не се въздържа и я посъветва да се поглежда всеки ден в огледалото, за да се види на какво прилича и когато разбере да отиде отново.

Видеото с участието на девойката е сред емблематичните за „Х Фактор“ и до ден днешен е истински хит в социалните мрежи.

Източник: Уикенд