След като известната актриса и водеща Диана Любенова напусна изненадващо bTV, от тази есен тя става част от екипа на националната телевизия. Там тя е водещ на лайфстайл предаване на БНТ. На 12 ноември, неделя, от 18:00 часа по БНТ 1 започна най-новото ток шоу на Българската национална телевизия – „Имате среща... с Диана Любенова“.

Първо в kliuki.bg: Диана Любенова отиде в БНТ

Тя сподели по този повод: „Щастлива съм да стана част от голямото семейство на БНТ. Радвам се и на топлия прием и професионализъм от страна на екипа, с който започнахме работа. Вярвам, че заедно ще отговорим на високите изисквания на аудиторията. Не обещавам чудеса, но обещавам, че срещите с мен ще бъдат запомнящи се“, каза тя броени дни преди старта на предаването.

Първо в kliuki.bg: Диана Любенова отиде в БНТ - Снимка 2

В ток шоуто „Имате среща... с Диана Любенова“, което се излъчва всяка неделя от 18:00 часа по БНТ 1, ще гостуват известни личности от света на изкуството, културата, музиката, театъра, журналистиката, спорта и други области. Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и зрителите на обществената телевизия своите мечти, ще споделят за пътя си към успеха, за хубавите и трудните моменти в живота си, за безценните приятелства и хората, на които винаги могат да разчитат.

Източник: lupa.bg