Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс успя да направи големия си пробив преди години с песните си „Кекс“ и „Супер палав“. Популярността му нарасна покрай участието му във ВИП Брадър през 2018 г. и в „Като две капки вода“ на следващата година.

Тази пролет пък Трендафилов се изяви като истинска звезда в „Денсинг Старс“

 

Признава, че два часа след отпадането му, бил разочарован, че не е финалист в танцувалното шоу, но след това стигнал до извода, че това било възможно най-хубавия начин, по който можели да се стекат обстоятелствата. Твърди, че всички очаквали да е финалист, дори когато отпаднал, Дара му казала, че била сигурна, че двамата с него ще се борят за първото място и той ще спечели.

Към днешна дата обаче си дава сметка, че форматът като цяло, а и гласуването, са много непредвидими. И докато някои натискали много сериозно да подобрят вота, той признава, че не е от хората, за които победата е на всяка цена. Приема участието си в „Денсинг Старс“ като едно удоволствие, но признава, че искал да види докъде ще стигне. Категоричен е обаче, че е взел най-доброто от формата.

 

Признава, че според него победители от предаването трябвало да излязат Дара или Натали, тъй като танцували най-добре и допълва, че стискал палци на Дара да е победител.

И за миг не допускал, че Неделя Щонова и Атанас Месечков ще триумфират. И макар да определя Щонова като блага жена и приятен човек с редица таланти, е категоричен, че не била сред най-изявените танцьорки и поради тази причина не очаквал тя да е финалист.

 

Най-трудни за него били ежедневните тренировки, които продължавали с часове. Животът му заприличал до голяма степен като на танцьор, готвещ се за състезание. Заради натоварването и тренировките свалил 5 кг., което за него е адски драматично отслабване. Доволен е обаче, че се е отървал без сериозна травма.

Не е мислил за какво ще похарчи хонорара си от шоуто, но има вероятност да си купи часовник.

 

Вече се е отдал пълноценно на работата си върху новия му албум „Цветовете на тъгата“, който ще е с 9 песни. Освен това обикаля по участия из страната. Албумът ще излезе през септември, а през октомври ще направи концерт в София, където ще представи и новата си продукция.

Рекламната му агенция пък се развива чудесно и дори наскоро отворили офис в Дубай. Вече работи и с клиенти от Саудитска Арабия, което е феноменален български пробив.

 

Признава, че не е по венчавките и допълва, че според него сключването на граждански брак убива по някакъв начин удоволствието и лекотата на връзката. Смята, че със Сара все още им е рано за създаване на потомство, макар да не отхвърлят изцяло идеята.

И двамата обаче смятат, че преди да създадат поколение, трябва да се реализират професионално и да се изградят като хора. Със Сара е най-дългата му връзка – 4 години. Смята, че през това време е станал много по-улегнал, по-спокоен и уравновесен. Вече няма нужда да се доказва на никого. Фокусът му е върху изкуството, а това го пали най-много. Дължи тази стабилност именно на Сара. Поглеждайки човека, който е сега и този, който е бил навремето, е категоричен, че не би искал да е на една маса с предишния. С днешния Папи Ханс обаче би желал да бъде приятел.

 

Относно твърденията на Валерия от „Ергенът“, че е имала връзка с него, Папи Ханс е категоричен, че това е чиста проба лъжа и допълва, че се е снимала в два негови клипа.

Благодарен е, че когато изпаднал в депресия по време на пандемията, Сара била до него и държала ръката му. Вярвала в него дори и в моментите, в които той самият не си вярвал.

Източник: Уикенд