Очевидно на сериала „Дяволското гърло“ му е писано да отлежава дълго време като виното, докато стигне до ефир. Това се случи с първия му сезон, който влезе в ефира на Нова тв цели две години след заснемането му. Сега същото се случва и с продължението му.

 

Тези дни актьорът Владимир Карамазов, който играе главната роля в сериала сподели, че излъчването на „Дяволското гърло 2“ е отложено по неясни причини. Никой от екипа не е наясно кога криминалето ще види бял свят, при все, че е заснето още преди месеци.

 

Пак отлагат „Дяволското гърло“

Припомняме, че още след приключването на първия сезон от екипа разкриха, че ще правят продължение. Наложи се обаче да се чака цели 3 години до започването на снимачния процес за новия сезон, което се случи през миналата есен. Макар да бе обявено преди повече от месец, че от есента зрителите ще гледат новия сезон, очевидно има промени и това няма да се случи.

 

Макар телевизията да е предвидила цели три сериала, „Дяволското гърло 2“ не фигурира в програмата й. Предполага се, че телевизията ще пусне сериала или през декември или идната пролет. Владо Карамазов обаче не крие разочарованието си от случващото се.

Източник: Уикенд