Връщане назад за Андреа няма. Чалгаджийката, чиято звездна кариера даде фира още преди време, удари дъното и задълба усърдно под него. Такова падение не е било, коментират и потребители в мрежите, след като станаха свидетели на това как бившата на Кобрата се предлага публично в Онлифенс, че и призовава феновете й да се абонират.

Падение: Андреа се предлага публично в Онлифенс, набира абонати в мрежата! (виж още)

В своята ФБ страница Андреа зове: "Влизайте! Абонирайте се!", като очевидно намеква на загорелите мераклии какви чудесии ще им покаже вътре. За сравнение - щом певачката не се посвени да се изтипоса напълно дибидюс във Фейсбук (където може да бъде санкционирана за това) и то няколко пъти, представяме си какво ще показва в Онлифенс.

"Разбираме онази нейната адашка - Андреа от Бургас да е вътре, тя и без друго няма как иначе да вади пари, с тези рекордни джуки и балкони... Но Пулевица, която се имаше за голямата певица и е с претенции за кореняк столичанка, от потекло, с вкус и стил... тя да се пусне там, е това е вече отврат. Реално й има нещо, чалнала се е", потресени са мнозина в нета.

Други пък предполагат, че и с този си резил Андреа иска да жегне бившия си - Кубрат Пулев и да предизвика мъжката му ревност, но май ще си остане с надеждите. Боксьорът отдавна е дал да се разбере, че вече не изпитва и грам любов към нея.