Мари на Гала реши да се хвали и с несъвършенствата си, ех тази слава...

Ех, тази слава... В името на това да са известни и да трупат лайкове и коментари в нета, все повече нашенци са готови на всичко. Към тях, от известно време, се е присъединила и Мари Будева. Щерката на Гала си науми, че ще бъде инфлуенсър още откакто стана пълнолетна и завърши гимназията. И понеже не може да се похвали с кой знае какъв мащабен успех, реши да го играе различна.

Вместо да се усъвършенства с фотошопа и с филтърчетата, Марито мина на "другия бряг" - показва несъвършенствата си и опитва да превърне дефекта в ефект. Така например тя последно се засне по бански и акцентира върху стриите и целулитните образувания по кожата на бедрата си. Очевидно цели да покаже, че приема себе си и тялото си, като не се притеснява от нищо.

И това обаче не успя да донесе желания "вайръл" ефект при Мари, която явно не е от типа хора, ставащи за инфлуенсъри. Колкото и лесно да изглежда, това не е за всеки и потребители я съветват да не пробва да конкурира по известност майка си, а да се насочи към това, за което я бива наистина.

"Ти си имаш други дарби и друг талант, спри се с тези занимания в мрежите, защото е досадно и показва слабост. Да, Гала е на екран и всеки я знае, но така се е случило, съдба. И з@дника си да съдереш, няма да станеш истински инфлуенсър и да вадиш пари от това. Учи и работи, стига по лесното!", съветват я в нета.