Примата на българската естрада бе ВИП гост в хотела на бившия президент Георги Първанов. Между концертите от националното турне, Лили решила да презареди. Комплексът се намира в град Кюстендил. „Стримон Гар-дън“ е собственост на по-малкия син на бившия държавен глава Ивайло Първанов.

Екипът на хотела бил под пара. Направил невъзможното певицата да се чувства като кралица. Била настанена във ВИП мезонет със собствена масажна  вана. Цената за нощувката била 300 лева.

Звездата, която е изключително придирчива и взискателна, рядко почива в България. Избрала комплекса на Първанов заради първокласното обслужване и минералната вода. В менюто на хотела има над 100 различни терапии – масажи, физиотерапии, лечения с луга и какво ли още не.

От какво се разболя Лили Иванова? Вижте къде се лекува

Лили решила да посети луксозното място, понеже има проблеми с костите и ставите. Гонещата 90 години певица има  здравословни проблеми, както всеки човек на нейната възраст.

Преди повече от десет години се заговори, че има проблеми с опорно-двигателната система. Тя е развила ревматизъм. От тогава често посещава балнео хотели, за да се лекува.

Останала изключително доволна от обслужването в хотела на Първанов, подарила картичка с автограф на управителя.

Лили се появи по-жизнена от всякога на поредния си концерт в Созопол Явно почивката й се е отразила добре.

Източник: marica.bg