От възпълничко девойче, щерката на Глория е напът да премине в другата категория - на недохранените. Симона Загорова от известно време е на диета, за която сама сподели, но потребители вече се тревожат за теглото й, което е драстично намалено.

От дебелариума на Емилова към анорексия: Последните снимки на Симона Загорова ще ви шокират! (виж тук)

Преди часове тя пусна снимки от Варна, където е с приятелка, но на тях, дори и с дънки, си личи колко е окльощавяла. Всъщност промяната личи основно в тялото й, защото лицето тя и преди си го "вталяваше" с помощта на фотошопа. Знаем, че в ефир личаха, както бузките, така и дори двойната брадичка - неща, с които явно вече се е разделила.

"Краката й приличат на солети, още малко и на скелет ще замяза. И каква ще стане тя - от дебелариума на доктор ти Емилова, директно към лечение на анорексия. Личи си, че е тръгнала към вманиачаване и някой трябва да й го каже направо. Най-добре Глория, но и тя е с вечните си мании за слабост", коментират в нета.

Иначе Симона твърди, че се чувства отлично и че по-щастлива и доволна от себе си не е била. Откакто се раздели с таткото на дъщеря си, Симона не спира да демонстрира широки усмивки и блаженство. Дали са истински обаче, това е друг въпрос...