Орхан Мурад се оплаква от дискриминация!

От дискриминация и тотално незачитане на талантите у нас се оплака Орхан Мурад. Певецът, който наскоро се ожени за по-младата Камелия Добрева, а и вече чака бебе от нея, не се е оставил само на идилията и романтизма на брачния живот. Като глава на семейството той все пак трябва да издържа къща, а в тази криза парите са кът.

Мурад възропта публично, че музикантите у нас са делени на стилове и са подценявани, унижавани и обиждани. "Има дискриминация и тя е явна. Защо никое радио или телевизия, различни от Планета, разбира се, не пуска мои песни или такива на колегите ми?! И не говорим за кючеците и бързите ритми, а за балади, качествени балади. Нарочили са ни като чалгари и край - вратите за нас са затворени. И хард рок балада да изкарам, пак ще кажат - махни го тоя чалгар", ядосва се Орхан.

Певецът обаче не спести обидите към по-младите си колеги от рапа и ар енд би музиката като ги нарече плюнки. "Какво пускат по радиата масово - някакви рапъри, някакви плюнки, които обаче били към големи лейбъли. Голям праз, ще кажа аз, щом песните ви не стават за нищо и не са повече от еднодневки", гневи се баладичният иначе изпълнител.

Знаем, че Орхан Мурад обича шлагерните парчета, но нравът му никак не е спокоен и кротък. Бившата му жена Шенай разкри как е била незачитана и мачкана от него с години и се радваше, че вече е свободна.