Орхан Мурад е категоричен, че не иска и да чува за внучето си, камо ли да се чувства като дядо. Той не е виждал 8-месечния син на Сузанита и няма никакви намерения да го направи. Певецът е във война с дъщеря си и бившата си съпруга Шенай.

 

Турчинът дори блокира всеки дръзнал да му честити внучето или пък да попита за малкия Матиас. Двамата със Сузанита не са се чували от няколко години. Категоричен е, че никого не е гонил от дома си, а той самият се е изнесъл. Двете обаче натрупали солидна сметка за електричество, която се наложило отново той да плати.

 

Орхан Мурад не познава внука си

Не желае да пада на тяхното ниво и да се замерят с кирливи ризи, но ги призовава да спрат.

Напрежението помежду им вече не стихва в продължение на 2 години. Близки до семейството разкриват, че скандалите у тях били ежедневие.

 

Шенай пък на свой ред се жалва, че Орхан никога не я е имал за жена и никога не е карала истински 8 март, тъй като на този ден той излизал с приятели, а тя си стояла сама у дома. Изневерил й още когато Сузанита била на 3 години, а след това изневерите му станали ежедневие. Изневерявал й дори когато тя се гърчила от болка след онкологичната операция.

 

Орхан твърди, че се е развел с Шенай заради зависимостите й, без да влиза в подробности за какво става въпрос. Твърди, че е бил наясно, че това семейство ще приключи така, но изчаквал Сузанита да навърши пълнолетие и да си оправи живота.  Категоричен е, че днес тя е жива благодарение на това, че я вкарал в клиника за наркомани, тъй като в противен случай й оставали едва 1-2 месеца живот.

 

Всъщност Сузанита продължава да се пуска стремглаво по плоскостта. След като роди едва на 19 години, тя се раздели с бащата на сина си Марк Славов. Изглежда отново е залитнала към зависимостите си.

Източник: Уикенд