Мари на Гала никога не е пускала толкова разголени снимки!

Какво се случва с Мари Будева или Мари на Гала, както си я знаем от време оно?! Щерката на водещата на "На кафе" никога не се е показвала толкова разголена, колкото сега, особено пък в социалните публични мрежи. Но ето на - времето минава, хората се променят, а Мари започна да поства фотос след фотос и все е полугола.

Хубавото при нея е, че не си крие дефектите и не се държи като луда, подобно на Андреа, а смело показва и стриите, и целулита си. Последно Марито се показа от морската си почивка, за да заяви, че може да кара само на портокал и коктейла Маргарита (от което за сефте разбрахме и че тя пие алкохол). Досега поне бяхме свикнали да гледаме на нея като на малкото и послушно момиченце.

Оказа се обаче друго, а това, което шушукат познати на Будева, е колкото неочаквано, толкова и нормално. Източниците разкриха, че на Мари вече й е писнало от връзката със сина на Джуджи, с когото са гаджета от училище. Днес, когато вече се усещала жена, тя искала нови емоции, усещания и най-вече по-друг типаж мъж.

"Да не сме лоши пророци, но май скоро ще го зареже нейния Коце. И дано той да не го приеме много тежко, защото наистина я обича. Но е нормално да искаш да имаш повече опит в живота, затова не можем да я виним. На практика Мари е нямала друго гадже, а това за века, в който живеем, е абсурдно", коментират запознати.