Златка Димитрова реши да става бизнесдама!

Бизнесдама реши да става Златка Димитрова, видяла от кой ли не напоследък. То не бяха Галена, Есил Дюран, Джена, Гала и коя ли още не... решили да представят свои брандове. То хубаво, но българският пазар далеч не е така щедър, а и в кризата доходите на българките съвсем се стопиха. На фона на това, Златито се цани на продава бански на топ цени от... 400 лева. Ако щеш!

Колекцията на застаряващата плеймейтка ще се състои от бански и плажни облекла (поне засега) като цените варират от сто до 400 лева. Сещате се, че за стотачка се предлага нещо съвсем мижаво, което на друго място ще отнесете за половин цена, че и по-малко. Но нали на етикета стои името на Черната Златка, явно това вдига цената.

Коментарите на потребителите обаче не са така обещаващи, защото мнозина попиляха Злати, като дори я сравниха с Гала и с непродаваемите й скъпи кремове. "Първа беше Гала, дето си въобрази, че някой ще й взима помадите на цените, на които се продават и скъпите световни марки. Че кой ще е лудият, който да вземе от нея, а не от Филорга например, защото цената е една и съща, но качеството е с огромна разлика", пишат в нета.

Същата съдба вещаят и на Златка, която се радва, че ще развива бизнеса си сама, без мъжко финансиране, а стоките идвали директно от Италия. "Хайде да гарантира, че са италиански, а не от Илиянци, а преди това от Китай", смеят се потребителки.