Малко след един от най-светлите празници Коледа този сват напусна майката на известната фолкдива Малина. Тя е била единственият човек, с който изпълнителката е имала силна емоционална връзка.

Това е и причината да се отмени насрочен концерт в Благоевград. Заведението е публикувало в социалните мрежи, че концертът се отменя поради семейни причини и изказват съболезнования за загубата.

От обкръжението на фолк легендата споделят, че майка й е имала здравословни проблеми през последните няколко месеца. Били ангажирани лекари, които до последно се борили да овладеят трудностите.

Интересен факт е, че възрастната жена също е имала певчески заложби, които е демонстрирала е социалните мрежи. С непринуденото изпълнение тя бързо станала хит в интернет и сред феновете на Малина.

Запяването се е случило навръх рождения й ден, когато е навършила 78 години, като талантът й е оценен от фолклорния изпълнител Иван Дяков. Накрая той бурно я аплодира.

Видеото е от 2021-ва година, като има повече от 4500 преглеждания и стотици споделяния, като д-р Тодорка Станчева е „в дует“ с дъщеря си – Малина.

Фолк певицата е родена през 1967 година в Севлиево и е на сцена повече от 20 години.

Източник: blitz.bg

 

Огромна трагедия покоси Малина, тя изпадна в скръб (ВИДЕО)

Огромна трагедия покоси Малина, тя изпадна в скръб (ВИДЕО) - Снимка 2