Сузанита трябваше да зачене, за да поумнее?!

Чепатата и доскоро силно развратна щерка на Орхан Мурад показа наченки на мисловна дейност. Вярвате или не, но Сузанита явно е трябвало да зачене, в нея да започне да се развива още един мозък, та барем изрече нещо свързано и умно. Дъщерята на Орхан се радва на бъдещото си бебе в Милано, където е отпрашила на почивка.

Именно оттам тя пусна нови фотоси с коремче, но и с елегантна визия, и изрече това, което не бяхме очаквали от нея. Вместо да се прави на интересна и нагло да обяснява как никой няма да й диктува живота, който ще живее като подивяла ако ще, Сузито се разфилософства. Тя написа пост, в който призна, че разбираш дали си щастлив още като се събудиш.

"Ако сте здрав, обичан, ако имате успех, смях и свобода, то нищо друго не ви и трябва. Бъдете благодарни, защото сте щастливци", споделя явно щастливата Сузанита. Близките й смятат, че благотворно влияние върху нея има бащата на бебето - Марк, по когото тя е луда.

Със сигурност Сузанита извади късмет с мъжа си в период, в който семейството й се разпадна, баща й мълниеносно се ожени за друга, а тя спря да му говори и не иска да го чува. Сузи се кълне, че няма да прости предателството на Орхан Мурад и го обвинява във всички нещастия, сполетяли и майка й, и нея самата.