Ако някоя се пусне с бельо, това ще е новина. И Емануела не остана по-назад и се пусна на участие с гащеризон, които има повече тюл, отколкото плат. Той не прикриваше нищо.

Нямаше човек в клуба в Слънчев бряг, за когото да не е ясно, че певицата е както майка я е родила отдолу. Това отврати жените, но вдигна настроението на мъжете в клуба.

Феновете от мъжки пол я налазиха, но Емануела се правеше на тежка и ги отблъсна. Това не й пречеше да се наслаждава на вниманието.

Няма срам! Емануела се пусна без гащи

Поведението на певачката предизвика куп коментари в социалните мрежи. Едни я поздравяват за смелостта й, а други критикуват лекото й поведение и я обвиняват в липсата на морал.

На Емануела обаче изобщо не й пука. Прави се на уверена жена, която знае какво иска.

Преди няколко месеца мина в отбора на блондинките. Тогава пак се издъни, като се появи този път само по сутиен. Тя напомпа гърдите си с още по-голяма доза силикон и бързаше да ги развее пред публика. Явно е, че прави какви ли не експерименти, за да привлече вниманието върху себе си. Така е, конкуренцията в лекия жанр е огромна и  певиците се чудят и маят какво да правят.

Източник: news2