Изпълнителката се появи в дълга бяла рокля с лъскави мъниста и огромни обици, почти колкото главата й. С тях приличаше на кукер , които гони злите сили, а не на певица. Коментарите в нета не закъсняха. Феновете я оплюха за лошия избор.

Певицата каза, че за нея е чест да бъде на сцената на конкурса в Сандански. Там тя направи първите си стъпки в музикалната кариера.

Тя представи рецитал с македонски песни, както и такива, които са били отличавани с награди през годините. Сред зрителите бяха основните актьори в сериала "Вина" Михаил Билалов и Параскева Джукелова, която бе в почти същата рокля като на Емилия.

Няма грам вкус: Емилия се появи на „Пирин Фолк“ като кукер (СНИМКА)

Една от дъщерите на Билалов му правеше компания, а Джукелова се бе настанила до режисьора на сериала Виктор Божинов. Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава стояха ред над тях. Той стана първият държавен глава, уважил „Пирин фолк“.

Наскоро  стана ясно, че Емилия не е пестила пари за образованието на дъщеря си. Тя ще посещава Англо-американското училище. Там от години се образова и друга известна дъщеря, а именно тази на Мария.

Източник: hotnews.bg