Какво се случва с щерката на Гала - Мари Будева?! Въпросът си задават всички, които са видели последните снимки от сторито й в нета. Там, доскоро свенливата, деликатна и тиха Мари, се е пуснала чистак г@ла във ваната. А потребители са категорични, че се е заела да удари дъното.

Да, вярно е, че Мари де факто не показва нищо от тялото си, освен рамото, но и хлапак знае каква е идеята на подобни фотоси, при това разпространени публично. Всяка дама, която пуска такива кадри, цели едно - да разпали мъжките фантазии и да го играе фаталната изкусителка.

Въпросът обаче е защо именно Мари ще прави това, след като уж тя живее заедно с приятеля си?! Знаем, че Будева още от училище се загаджи със сина на колежката на майка си - Джуджи. Тя и Константин са долу-горе на една възраст и освен него младата дама не е имала друг приятел.

"А може би вероятно това е и причината за всичко, което прави. Може би не го осъзнава, но иска нещо ново и различно в живота си. Тя е още твърде млада, тепърва й идва времето да изживява страсти и любови... Що ли си мислим, че Коцето скоро ще изгори?!", коментират познати на Мари и Гала.

Само че в нета я съветват каквото и да прави, да не се опитва да подражава на кухите инфлуенсърки и да запази себе си. "Иначе ще се превърне в поредната куха лейка, която си мисли, че всичко опира до визията й", пишат хората.