„Господари на ефира” е пример за необективна журналистика и това е ясно за всеки трезвомислещ човек. В продължение на 15 години те показваха само едната гледна точка в своите репортажи по телевизията, а след това продължиха така и в интернет.

От повече от година например „Господарите” отразяват войната в Украйна само през призмата на Запада. Репортерите им навсякъде заклеймяват Владимир Путин като насилник, изрод, агресор и какъв ли още не. На това се вика западна пропаганда, която за жалост върви по повечето родни медии.

Предаването, продуцирано от Джуди Халваджиян, не си служи с честни прийоми в разследванията си. Все още се помни как репортерът им Димитър Върбанов се направи на пребит от склададжии във Велико Търново. Това бе и краят на предаването в тв ефира.

И сега това същото предаване, пълно с измами и пропаганда, напира да се връща в телевизията. Именно за това намекна пищният купон, който бе организиран за 20-тата му годишнина.

Репортаж от партито бе показан в „Като две капки вода”, което говори, че може би отново Нова телевизия ще излъчва „Господарите”.

Говори се, че Бойко Борисов е помогнал за свалянето му през 2018 г., тъй като в предаването често се говорело срещу него. Джуди Халваджиян действително не му е фен, защото той предпочита ПП и ДБ, за които лоша дума не са казали в „Господари на ефира”, което пак показва колко пристрастно и необективно е това предаване.

Уж търси истината, а всъщност често обслужва нечии интереси. Това става ясно от тези 20 години на измами и пропаганда.

Източник: Crimesbg.com