Предаването „На кафе“ е получило последен шанс от Нова тв да си вдигне рейтинга, в противен случай, това ще е краят му и нов сезон няма да има. В случай, че се провали, медията ще мисли за нещо друго, което да запълни ефира.

 

И макар от старта му да са минали 23 години, Гала признава, че все още се вълнува преди старта на всеки нов сезон. При все, че мълвата носеше, че този сезон „На кафе“ ще е с нови панелисти, освен студиото, зрителите не забелязаха други промени. От една страна това е добре, защото не са разочаровали заклетите им фенове. Факт е обаче, че без нови лица едва ли биха могли да привлекат нови зрители. В същото време е всеизвестен фактът, че предаването отстъпва много сериозно по рейтинг на „Преди обед“ по bTV.

 

Нова тв даде последен шанс на Гала

Ако тя и екипът й не успеят да стопят тази преднина на „Преди обед“, то сезон 2023/2024, може да се окаже последен за „На кафе“.  Към момента медията няма проект, който да запълни празнината след свалянето на предаването, но са убедени, че ще се намерят продуценти, които да предложат свежи идеи.

Източник: Уикенд