Цвети на Криско става все по-досадна!

Все по-досадна и показваща задълбочаващи се комплекси - това е в последно време Цветелина Петрова. Цвети на Криско, както я знаем, не спира да се показва и чекне в мрежата като се има за много интересна, но не е. И буквално започна зверски да досажда на потребителите.

Бившата стюардеса някога беше симпатична, защото бе далеч по-естествена и обрана в поведението си. Днес Цветелинка е сбор от пластични интервенции и изкуствени пози пред обектива, от които явно личи, че изпитва неистов страх от конкуренцията и се бои някой да не й задигне "златната кокошка" в лицето на рапъра.

Знаем, че двамата с Криско преминаха през няколко сериозни катаклизми в отношенията си и задълго бяха разделени. После се събраха в името на децата, но е всеизвестно, че те не оправят проблемите между възрастните. А и стюардесата е наясно, че около мъжа й има стотици хубави жени и една от тях може да й го гепи всеки момент.

"Цвети е предприела тактика, която е изцяло погрешна. Преди изглеждаше много по-уверена в себе си и по-спокойна. Точно тогава и Криско сякаш я гледаше с други, по-влюбени очи. Никой мъж не иска жена му да се бори за вниманието му", коментират в нета.