Актрисата реши да започне 2024 г. с нова визия. Най-гомеият комплимент за нея дойде не от феновете, а от малкото й момченце:

„Бранчето ми каза: „Мамо, много те харесвам с тази косичка“. И аз много се харесвам“, написа Луиза под снимката си с новата прическа.

Тя признава, че е качил 2-3 килограма по празниците и не си е мръднала пръста да тренира, дори не е ходела. Изяла всички кексове и шоколади , хвали се тя в мрежата.

Нова година-нова визия: Вижте променената Луиза Григорова

В поста си в Инстаграм актрисата категорично подчертава важността на това човек да обръща  повече внимание да себе си, да си дава почивка от напрежението и да се обича.

"Когато вие сте добре, всичко, което вършите ще бъде пълноценно, хората около вас ще са щастливи. Сега имам огромно желание за нови върхове, за влизане във форма, за пътешествия, за всичко, за ВСИЧКО! Защото съм добре." – написа още актрисата.

Трудности имаше и за актрисата по празниците. Тя прекара Бъдни вечер заедно със сина си Бран в "Пирогов".  Наложило съпругът й - режисьорът Мартин Макариев, да отиде спешно на снимки, и така Луиза и синът й се оказали сами. А в 22 ч. били принудени и да посетят Пирогов. Тогава актрисата сподели, че е останала впечатлена от милото отношение на персонала там.

Източник: telegraph.bg