Цвети Петрова вдигнала луд скандал на Криско!

Нов гръм в рая на Цвети и Криско. Бившата стюардеса побесняла и вдигнала епичен скандал с чутовни сръдни и крясъци на благоверния си, с когото уж се помириха наскоро и всичко бе идилия и рози... Да, ама ето, че рапърът отново настъпи котката (опа, жена си) по опашката. Причина за кавгата е снимката, която скоро Кристиан Талев пусна в нета. На нея той развява сутиен и се радва като дете.

Нов скандал между Цвети и Криско! (стюардесата е бясна - виж още)

"Леле, доживях и на мен да ми метнат един сутиен. След 15 годинки на сцената, сефте. Айде да е хаирлия! Чувствам се като един същ Енрике Иглесиас", радваше се искрено Криско, само че жена му очевидно не сподели тези еуфорични емоции. Петрова е адски ревнива и едва издържа на набезите на крисковите фенки, а сега той им давал още свобода.

Близки до двойката разкриха, че Цвети намилала за това вече втори ден и обвинявала мъжа си, че провокира разни селски пръчки към нови изцепки. "Ти какво, търсиш ли си го?! Искаш някоя да си свали и гащите, че да ти ги връчи ли?! Ами хайде, давай, предложи им направо тази идея, сигурна съм, че ще се хареса", крещяла бясна Цветелина.

Всъщност има защо екс стюардесата да души около мъжа си. Знаем, че Криско не се слави с особено "силни", спрямо жените, ангели и обича да флиртува. Да не говорим, че си е имал достатъчно "леки" забежки по турнета и концертни изяви.