Народната певица Николина Чакърдъкова е от малцината, които заявяват, че имат всичко, за което са мечтали.

 

За никого не е тайна, че спектаклите й винаги правят фурор, а сред най-големите й почитатели е и бившият президент Георги Първанов. В професията си жъне успех след успех, но не е като да няма с какво да се похвали и в личен план – здрава и жизнена е, а петте й внучета, последното, от които се появи наскоро на бял свят, я изпълват с радост.

 

Признава, че преди избягвала да пее вкъщи, но сега покрай внуците вече пее всичко. Когато събере всички внучета вкъщи ги разпределя – №1 пее, №2 танцува и т.н. 

Въпреки множеството си ангажименти, е намерила време и за почивка това лято – в средата на юни са отскочили до Анталия, а през останалото време правят големи планински преходи.

 

Николина Чакърдъкова: Имам всичко, за което съм мечтала

В Анталия била с 20 от най-близките й приятели, тъй като това е времето, в което може да се види спокойно с тях. През цялата следваща година ще отбелязва 25-годишния си юбилей, откакто се изгражда и работи на сцена. А през есента ще навърши 55 години. Тъй като към момента има доста ангажименти, все още не е мислила дали ще отбележи подобаващо 54-я си рожден ден тази година.

 

Не крие, че личните празници не са й приоритет, тъй като се е наситила на сбирки, хора и емоции.

Щастлива е, че е успяла да погаси кредита, който изтегли по време на пандемията, за да запази екипа си.

 

Доволна е от себе си, тъй като е успяла да се сбогува с 15 килограма, хранейки се веднъж дневно като набляга на протеините. След като вече знае, че пълнее основно от плодовете и захарта ги избягва. Споделя, че след премеждието й през 2009 г. е успяла да постигне хармония с душата си.

Източник: Уикенд