Актьорът Ники Илиев, който от известно време се изявява и като режисьор при това успешен не крие, че покрай множеството му професионални ангажименти и фактът, че е работохолик, личният му живот страда доста сериозно.

 

Предполага, че заради минали неуспешни връзки е изградил нещо като защитна стена, за да не страда, а и самият той да не причинява болка. През последните две години се опитал да се пренастрои да не е толкоз уязвим, за да може да се справя с всичко, без емоциите да му пречат. Така по някакъв начин се е изолирал и не слага като приоритети любовния живот и нова връзка.

 

В последно време прави опити да се грижи за хората, които преди поради някаква причина е пренебрегвал, пропускал или оскърбявал. Към днешна дата се чувства емоционално стабилен и предполага, че съзнателно избягва лични взаимоотношения. В същото време си дава сметка, че това не е добре и не може да продължава вечно. Убеден е, че трябва да промени начина си на мислене и да си постави цел.

 

Ники Илиев: Напоследък си изградих стена, за да не бъда нараняван

Едно от нещата, за които съжалява, е наивността в любовните му отношения. Твърди, че вече се чувства готов за нова връзка, но наистина трябва да пренастрои начина си на мислене. Допуска, че вероятно скоро ще е във връзка, но само времето ще покаже дали ще се случи така.

 

Към днешна дата бившата му съпруга Саня Борисова пише сценарий за филм, а той й помага с каквото може, дори ще се снима като актьор в лентата. Надява се нещата да й се получат добре и я подкрепя на 100%. Вярва, че и занапред ще продължат да работят заедно.

 

Разкрива, че си е купил апартамент в Несебър и се чувства най-спокоен, когато е на плажа с кучето си.

Източник: Уикенд