Макар вече на 48 години певицата и актриса Антоанета Добрева – Нети продължава да е свежа и сияйна. Признава, че външният й вид се дължи на редовната терапия с ботокс, който си бие в челото, прави и мезотерапия под очите, за да заличи умората. Освен това си извива миглите при специалист, за да има изразителен поглед. Фигурата си пък поддържа със специална диета и разбира се много физически упражнения.

 

Тя неведнъж е изумявала почитателите си със своята пластичност, дължаща се на продължителните й занимания с йога. За никого не е тайна, че двамата с Дони от години се хранят със свежи плодове и зеленчуци, семена и кълнове.

 

Нети издаде тайната си за младост

Манията на двойката по йога и духовно усъвършенстване стигна дотам, че започнаха дори да учат тибетски език и са горди притежатели на броеница, орисана лично от Далай Лама, с когото дори имали честта да се ръкуват.

 

След като Дони и Нети чакаха в продължение на 10 години рожбата си, към днешна дата треперят над нея и избягват да я показват в публичното пространство. Тя вече е на 11 години, учи в националното музикално училище и свири на виолончело. Двойката непрекъснато се хвалят с постиженията й и са много горди с нея. Интересна подробност е, че Лилия е с различни по цвят очи – едното е синьо, а другото кафяво. Дони е твърдо решен да запали дъщеря си по магията на Изтока и дори някой ден да отидат заедно до Тибет.

Източник: Уикенд