Бившата съпруга на Благой Георгиев неочаквано напомни за себе си и докара до сълзи новата му жена. Да, става въпрос за татарката Есмер Омерова, която и до днес хората определят като най-красивата дама в живота на Джизъса. Знаем, че бракът им изтрая едва две години, но предложението на Благой, както и всичко останало, бе по-романтично от приказките.

Неочаквано: Есмер Омерова разби Джизъса и докара до сълзи новата му съпруга! (виж още + СНИМКИ)

Днес Есмер пусна снимки, с които показа, че се е върнала на мястото, където Георгиев й предложи да се оженят, а именно Дубай. Помним, че той я качи на хеликоптер, откъдето тя видя изписан върху пясъка най-очаквания от всяка жена въпрос - ще станеш ли мой жена?! Нещо, което той така и не направи за Полина...

Неочаквано: Есмер Омерова разби Джизъса и докара до сълзи новата му съпруга! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

Не това обаче накара Благо да си хапе Д-то, а Полито да лее истерични сълзи, а визията на танцьорката по танго. Към днешна дата Омерова е станала дори още по-хубава от преди. И това е факт при все, че тя се пусна по бански от хотела, където е отседнала.

Оскъдните "дрешки" върху тялото на Есмер накараха мрежата да хлъцне, а хиляди да заявят, че Благой е идиот. "Да оставиш такова парче и да хукнеш да се хващаш първо с някакви си Златки, а после с велинградски девойчета, е жива олигофрения. Но и тая мадама определено не беше за пън като нашия. Добре, че се отърва навреме", коментират родни потребители.