Актьорът Ненчо Балабанов отведе новата си булка на романтичен меден месец в града на любовта – Париж.

 

С половинката му Катрин Русева са се отдали на романтика и култура.


Посетили са едни от най-важните забележителности във френската столица. Младоженците са били край Айфеловата кула, влезли са в Лувъра, щракнали са се с популярната статуя Венера Милоска, а най-вероятно са се насладили и на шедьовъра на Леонардо да Винчи „Мона Лиза”, пред който нито един турист не остава безразличен.

 

Разбира се двойката са си осигурили и изискани вечери в шикозни ресторанти, както си му е редът в подобни романтични случаи. Интересно е, че преди да срещне Катрин, Ненчо често водеше жените, по които се увличаше, в Дубай. Снимките, които публикуваше от там бяха все от популярни молове.

 

Очевидно сега го е ударил на култура, която несъмнено подхожда много повече на артистичната му професия.
Същевременно колегата му Дани Ангелов, който вдигна сватба горе-долу по същото време, не споделя къде е завел своята булка Петя, която се труди в салон за красота.

 

Звездата от сериала „Братя” показа снимки с любимата си от басейн, но така и не стана ясно къде се намира той. Не е изключено младоженците все още да не са имали класическо сватбено пътешествие, предвид факта, че веднага след сватбата Ангелов бе зает със снимките на сериала. От фотосите с любимата му обаче се вижда, че където и да са отишли, след като са си казали „Да!”, са се чувствали влюбени и щастливи.

Източник: Уикенд

Ненчо Балабанов отведе булката на романтичен меден месец

Ненчо Балабанов отведе булката на романтичен меден месец - Снимка 2