Златка Димитрова повтаря в несвяст, че не иска връзка, но...!

Златка Димитрова от месеци е сингъл. Откакто скъсаха с бившия й, който бе треньор по фитнес, тя се зарече, че не ще и да слуша за мъж. Ясно е, че не тя е била причина за раздялата, а той, който я е наранил, взел е каквото е могъл от връзката си с нея, а после си е бил камшика. Огорчена от този развой, Черната Златка не спираше да повтаря като мантра, че слага край на връзките - поне за година или две.

Е да де, ама явно не е така. Не и според поведението, което показва в нета. Ако една жена иска да е сама, да си кукува кротко и да си гледа рожбата (все неща, които Злати твърдеше), нямаше ли да се пуска малко по-обрано в снимките?! Това коментират и потребители в страницата й, след като преди часове Димитрова пак цъфна полугола и то в откровено съблазнителни пози.

Постът на плеймейтката уж беше представен като полезен за дамите, защото над фотосите тя се зае да им дава безплатни съвети какво да ядат и как да спортуват, за да са готини за плажа. Всичко това обаче можеше да мине и с една по-нормална снимка, защото жените едва ли се вълнуват особено от нейните прелести и форми.

"Проси си го Злати и й личи. Ами, така е. Пролет пукна, лятото си дойде, тя загоряла... Друго си е да има някой да я поизпоти не само в залата, ами и в леглото. А на тези снимки си е направо за сайтовете за срещи и запознанства", занасят я потребители.