Тя има навика да обработва всяка снимка с фотошоп. Натрупаните килограми по време на бременността и запуснатото тяло я принуждават. Мис плеймейт най-накрая се успокои, че ще я водят до олтара и се тъпче като прасе.

 

Тунингът е провокиран от целулит, отпуснати бедра и несъвършенства по корема.

 

Не можа да се пребори! Целулитът превзе Русата Златка

Златка никога не би си позволила да пусне такива снимки, но нейни приятели го направиха. С тях звездната двойка почива на родното Черноморие.

 

Приятелят на русокоската Карен също си спечели обилен хейт, което от своя страна го провокира да мине на строга диета и спортен режим. По снимките обаче все още не виждаме резултати.

 

Когато гледаме снимките на Златка, публикувани от нея, изглежда като слязла от корица. Заровим ли се малко по-дълбоко и несъвършенствата изпъкват веднага.

Семейният живот и по-точно домакинската работа, ежедневните грижи за децата, професионалните ангажименти са взели цялото време на плейметката и изглежда не й остава време да се подържа.

 

Златка има както фенове, така и хора, които осъждат действията й в медиите. Тя стана известна като скандална участничка в шоуто „Островът на изкушението“, в което разби двойка. Така е, за слава е готова на всичко.

Източник: hotarena.net