Малдивите вече се превърна в български квартал, ако се съди от непрестанния наплив на родни бръмчалки там. Днес галерия от снимки започна да пуска и Златка Райкова, която от вчера е в райското кътче, заедно с годеника си - Карен Хачатрян.

Не изтрая: Виж как Златка Райкова дразни Благой и Полина от Малдивите! (МНОГО СНИМКИ ОТ ДНЕС)

Плеймейтката не се сдържа и се показа с широка усмивка, цялата в розово, което явно олицетворява цвета на живота й в момента (или поне тя иска да си мислим така). Близки до Златка обаче са категорични, че основната й цел е една и тя е да вбеси до лудост бившия си Благой Георгиев и особено новата му жена Полина Спасова.

Милата Полина така и не е видяла нещо повече от Гърция, откакто е омъжена за футболиста, а по всичко личи и че скоро няма да види. Не и докато Георгиев не се върне от "Сървайвър" с 200-те бона (ако успее да влезе в шоуто, разбира се).

Не изтрая: Виж как Златка Райкова дразни Благой и Полина от Малдивите! (МНОГО СНИМКИ ОТ ДНЕС) - Снимка 2

Знаем, че Джизъса е тотално фалирал и от парите му не е останал и помен, в сравнение с тузарския живот, с който се фукаше преди години. Но така е то, с толкова жени, деца и масрафи...

"А Златито се уреди. Е, поне засега изглежда така, защото с Карен още са хахо-хихи. Да ги видим ако се сдобият с дете и ги погне рутината, пак ли ще е така", коментират в нета.