Пищната и гръд привлече десетки коментари. „Димитър Рачков хареса това“ -  написа зевзек под поста.

Двамата се разделиха малко след Нова година. Причината не била изневяра, а по-скоро несходство в характерите.  Анита изпадна в тежка депресия след раздялата и избягваше публичната показност. Изтри всички общи снимки с актьора и водещ. Измъкнала я работата като брокер на недвижими имоти, която практикува до момента, както и срещите с близки. В момента е намерила време за отпуск и почива в Испания с приятелки. Не намеква за ново гадже.

Натри му носа: Ето как Анита предизвика Рачков

Припомняме, че двамата имаха цели 27 години разлика. Анита Димитрова е от Хасково. Става известна, когато печели конкурса „Мис Плеймейт“ през 2017г. Фигурата си подържа с тренировки по бокс.

От своя страна името на Рачков бе  забъркано със сладкарка. Оказа се обаче фалшива тревога. Двамата просто заснели реклама на морски клуб.

В момента се снима най-новият български сериал на БНТ, в която Димитър играе главна роля. Той е доста зает  със снимките. В същото време тече и турнето на „Забраненото шоу на Рачков“, което ще продължи до 5 октомври. Тогава е финалното представление в зала 1 на НДК.

Източник: hotnews.bg