Наталия Гуркова отказва да слезе от модния подиум! След като години на ред тя бе една от най-успешните родни модели и безспорно любимата “Мис България” на родната публика, днес тя изгрява и като дизайнер. Екзотичната красавица лансира собствен моден бранд за съвременните кралици, наречен с царственото име Queen by NG.

 

Наталия Гуркова покорява модната сцена като дизайнер с новия си бранд Queen by NG

 

“Реших да разкрия на дамите силата на женската красота и добрия стил. Колекциите ми съчетават атрактивни модели и женствени линии с актуалните модни тенденции. Изисканост, комфорт и безупречно качество са основните критерии при изработването на моделите ми”, заяви ексклузивно пред наш репортер Наталия Гуркова

 

Наталия Гуркова покорява модната сцена като дизайнер с новия си бранд Queen by NG - Снимка 2

 

По думите на фешън критици, Queen by NG е брандът, в който всяка жена може да открие подходяща визия за себе си !

 

Наталия Гуркова покорява модната сцена като дизайнер с новия си бранд Queen by NG - Снимка 3

 

“Създадохме дрехи за модерната съвременна жена ,които са стилни ,удобни и красиви с отношение към всеки детайл .Работим в лимитирани серии за да запазим уникалността на всяка наша клиентка”, уточни красавицата.

 

Наталия Гуркова покорява модната сцена като дизайнер с новия си бранд Queen by NG - Снимка 4

 

Моделите съчетават индивидуалността на дизайнерския почерк ,обединяващ модерното с класиката. В колекциите са използвани различни материи като дантела ,шифон ,пайети ,неопрен ,мрежи и различни принтове ! Цветовата гама също е разнообразна -като започнем от непреходните черно и бяло ,златно и сребърно ,синьо ,червено, лила и стигнем до актуалния за годината цвят – маджента.

 

Наталия Гуркова покорява модната сцена като дизайнер с новия си бранд Queen by NG - Снимка 5

 

Линията на роклите варира от класическата права кройка, преминавайки към фееричните свободни модели, до така нашумялата в момента Барби визия.

 

Наталия Гуркова покорява модната сцена като дизайнер с новия си бранд Queen by NG - Снимка 6

 

Наталия Гуркова покорява модната сцена като дизайнер с новия си бранд Queen by NG - Снимка 7

 

“Нашата мисия е да прави визията Ви уникална, разпознаваема и запомняща се. Доверете ни се!”, призовава нежните създания носителката на “Мис България” и допълва, че елегантността, класата и практичността са водещи изисквания при създаването на колекциите, тъй като всяка жена заслужава да се чувства и да изглежда като кралица”.