Натали Трифонова замина с новия си любим за Италия. На този етап обаче блондинката категорично отказва да разкрие повече подробности за актуалния си мъж, крие и самоличността му.

След раздялата й с Доан Хасан, пази личния си живот в тайна.

 

„Животът няма инструкция за използване, но има дървета, залези, усмивки и смях, така че взимайте най-доброто от него“, написа Трифонова в социалната мрежа, публикувайки няколко снимки на красиви залези.

 

Натали Трифонова замина с гадже за Италия

На кадрите хубавицата е по възкъси рокли и високи токчета, както обикновено и заради които често пъти става обект на критика от страна на зрителите.

 

Натали е споделяла, че отдавна се чувства готова за семейство и дете, но така се стекли обстоятелствата в живота й, че през последните години кариерата й излязла на преден план.

Преди години и през ум не й минавало, че ще се занимава с телевизия. В тийнейджърските си години имала разнородни интереси – увличала се по математика, танци и боулинг, но очевидно съдбата е имала други планове за нея.

 

Трифонова е привърженичка на традиционния брак и категорично отказва да роди дете без подпис в гражданското. Категорична е, че мъжът трябва да е този, който да предприеме първата крачка.

 

Наскоро се омъжи най-добрата й приятелка Виктория Готева. Тя сключи брак с Евгени Димитров-Маестрото на романтична морска сватба. Оттогава Натали копнее още повече за семейство. Готева, с която станали близки приятелки покрай работата я успокоявала, че съвсем скоро ще настъпи и нейният звезден миг.

 

Макар Натали да има зад гърба си няколко сериозни връзки, всички те приключвали без успех. Най-дълго продължи тази с мургавелкото Доан Хасан, но беше на приливи и отливи, докато не се разделиха окончателно преди 2 години.

 

Към днешна дата се радва на нова любов в живота си, но тепърва ще стане ясно дали ще устои на времето. Според мълвата Натали и този път не е направила изключение и си е хванала доста богат мъж.

Източник: Уикенд