Зейнеб Маджурова дразнеше колегите си в Нова телевизия много години наред, а сега дразни тези в Би Ти Ви, защото е видно за всекиго, че не става за телевизията. Някой обаче постоянно я бута на екран и не е трудно да се досетим кой, имайки предвид в чие богато семейство се намърда.

В момента туркинята си е у дома по майчинство, но съвсем скоро ще се върне на работа. Тя роди близнаци и макар да не се налага да работи, защото съпругът й е пълен с пари, тя ще зареже бебетата си, за да се прави на журналистка и водеща, каквато никога не е била и няма да бъде.

Преди да забременее за втори път, Зейнеб водеше рубрика в „Тази сутрин”, която беше пълен провал. Заради откровената й некадърност, никой в „Тази сутрин” не искал тя да се връща в предаването. Ето защо от БТВ й търсели ново поприще за изява.

Очаква се Маджурова да бъде новото лице на „Преди обед” Тя ще се яви на кастинг в началото на септември и всичките й връзки отсега са мобилизирани. Проблемът пред БТВ е, че не може да я уволни поне още една година, понеже има деца под 3-годишна възраст.

Другият проблем е, че Натали Трифонова, която беше уж сигурна за наследница на напусналата Деси Стоянова, отсега е бясна, че Зейнеб може да я изпревари. От телевизията се опитвали да я успокояват, че само за година ще е Зейнеб в „Преди обед”, след което ще я уволнят и ще сложат именно синоптичката. Последната обаче не вярвала на празни обещания и вече сериозно се замисляла дали да не приеме предложението на Нова телевизия.

Зейнеб е може би единствената водеща в БТВ, която не само не е учила за журналист, а изобщо няма висше образование. Срамно е жена със средно образование да води каквото и да било в българския ефир.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com