Бой, скубане, заплахи за удавяне и изхвърлен в морето телефон. Това причини законната съпруга на брадъра Здравко Василев Христина на полуофициалната му любовница.

„Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от ревност… от жена! Разминах се с доста количество изскубана коса, заплахи за живот, обиди от всякакъв вид, но изпитах и огромен страх за живота си в един момент. Когато чуеш „Божена, можеш ли да плуваш?” и усещаш как някой те дърпа за косата в скалите да иска да те хвърли едва ли не в морето”, сподели лично пострадалата.

Насилието продължава: Съпругата на Здравко от „Биг Брадър“ преби жестоко любовницата му

Божена е родом от Словакия. От години живее и работи в Приморско. Около от две години има връзка със Здравко. Конфликтът назрява от години, целият град говори само за това последните дни. Нападателката си довела още две дами за подкрепление.

Набитата и унизена жертва побързала да подаде официална жалба в полицията. За това споделя и в поста си в социалните мрежи. Побойничката била мигновено отведена в участъка, където прекарала една нощ. Била във видимо нетрезво състояние, разказват свидетели. Какво се е случило след това в къщата на Биг Брадърите – не става ясно.

Източник: blitz.bg