Най-сетне лъсна истината за Александра Богданска - такава, каквато е, а не това, което си умира да ни показва пред камерите. Маската на манекенката бе свалена и то от самата нея, с което очевидно доказа, че не е и толкова умна.

Нагла до безумие: Алекс Богданска свали маската и показа истинското си лице! (виж още + СНИМКИ)

Откакто се е настанила в публичното пространство, бившата на Даниел Петканов го играе едва ли не "светица". Особено след развода с Дани. Помним как седна на стола срещу Мон Дьо и се разплака - мила, добра и наранена, досущ като една Божа кравичка. Е, не! Тя е всичко друго, но не и това.

А доказателствата са няколко - от това как заряза болното си дете и хукна да си гледа кефа в Гърция през лятото, през това как се сложи на гаджето на Анелия и преспа с него, как рева пред камерите като жертва на "злосторника" Даниел, до настоящата й изцепка да гази закона.

Самата Богданска явно счита това за похвално, защото лично пусна фото как са й сложили скоба на колата, след като е паркирала на забранено място. "Ако не ми сложат скоба, няма да съм аз", хили се като неадекватна Богданска, с което даде да се разбере, че е свикнала да не се съобразява и да прави, каквото си иска.

"Показа си наглата муцуна най-после! Ти за коя се взе, бе?! За кралица ли?! На това ли ще учиш детето си и всички подрастващи момиченца, които ти подражават?! Не си нищо повече от безмозъчна кифла, че и нахална. Добре, че Петканов го разбра навреме", коментират в нета.