Навъртялата повече от половин век Камелия направи богат пластичния си хирург, който смени не само носа, но и цялата й физиономия. Като добавим и дерматолога, при когото чалга дивата редовно помпа физиономията си с ботокс и филъри, картинката става неузнаваема.

 

Тези, които обичаха Камелия и я следваха още от зората на кариерата й, все още не могат да приемат новата й визия, камо ли да я предпочетат пред естествената й такава. Е, наличието на фотошоп донякъде оправя положението като на фотосите си в нета Ками редовно се показва като едва напъпило цвете, в началото на моминския период.

 

Уви, на живо далеч не е така. Певицата имаше участие в пловдивски бар, където въпреки приглушените светлини и солидното количество погълнат алкохол, клиентите успяха да се шокират от вида й. Погледите, вперени в нея, докато се раздаваше на сцената, издаваха смесица от потрес, любопитство, озадачение, само не и възхита.

 

"Гледайте я, бе! Гледайте на какво прилича – като взета от витрината на някой магазин е, жива пластмаса. Що си се докарала на мумия ма, Ками?! И сто операции да си направиш, по-млада няма да станеш. А на живо фейсът ти е трагедия – от 300 метра личи, че е изкуствена маска“, коментираха клиенти на чашка.

 

А по-джаснатите в устата дори подхвърлиха въпроса как ли я целува нейният Цветин?! „То по-добре да целувам надуваема кукла, в Япония вече ги правят като живи. Нищо не остана от Камелия, а колко гореща беше преди. Цялата й харизма отидЕ“, не спряха да я обсъждат през цялата нощ.