В края на януари Ивана навърши 55 години. Смело можем да кажем, че сега изглежда много по-добре от преди няколко години. Певицата на народа е успяла да се справи с редица здравословни проблеми. Резултатът е на лице.

Брюнетката сподели, че няма нищо изкуствено по себе си, за разлика от колежките си. Тя споделя, че външният й вид е процес. Успяла е да редуцира щитовидната жлеза, справила се с доста метаболитни проблеми. Твърдо отрича диетите. Започнала е балансирано хранене, което се превръща в неин начин на живот.

„Отдавна приключих с темата “диети”. Когато мозъкът ми чуе думата “диета”, той казва, че това е невъзможно, и тогава ми се яде два пъти повече” – споделя любимката на народа.

Още през 2023 година Ивана започва активни тренировки. Това допринася за перфектния й тонус.

“Ходих на въздушна йога доста време, но в момента се занимавам с други неща. Сега основно се занимавам с пилатес и обикновена йога” – издава изпълнителката.

“Слагам съвсем малко ботокс, който се нарича “бейби ботокс” и е най-безвредния. Аз не желая да си бетонирам челото или лицето. Искам да се виждат бръчиците ми, които си ги харесвам. Взимам различни аминокиселини, но това са леки неща. Важна е хидратацията. Само не мога да се науча да пия вода”, добавя още тя.

Източник: signal.bg